Bestel nu op winkelvoorthuis.nl en ontvang tijdelijk 10% korting met code 'WVT10'! Mis het niet!

Creëer jouw thuis, samen met ons.

Persoonlijkheid achter de winkel
Gratis bezorging
Risicovrij winkelen
Kwaliteitsgarantie
Flexibele betaling

Welkom bij Winkel voor Thuis - Ontdek Onze Unieke Voordelen!

Klanten keren keer op keer terug vanwege onze gratis verzending in Nederland. Onze risicovrije winkelervaring biedt een ruime bedenktijd van 30 dagen en eenvoudige retourmogelijkheden, met jouw tevredenheid als hoogste prioriteit. We geloven in duurzaamheid en vakmanschap, daarom bieden we een wettelijke garantie op al jouw aankopen. Daarnaast bieden we flexibele betalingsmogelijkheden aan - bestel nu, betaal later. Winkel voor Thuis is dé bestemming voor eenvoudig, betaalbaar en risicovrij stijlvol wonen. Waar wacht je nog op? Ontdek onze voordelen en creëer jouw thuisoase!
Stap binnen in de wereld van Winkel voor Thuis, waar jouw woonwensen tot leven komen en het creëren van je droomhuis eenvoudiger dan ooit is. Maar wat maakt ons anders dan de rest? Laten we eens kijken naar onze unieke voordelen die jouw winkelervaring bij ons onvergetelijk maken.

Onze voordelen

Martine en Chris van Vossen, jouw gezichten achter Winkel voor Thuis sinds 2013.
We bezorgen jouw bestelling gratis bij je thuis!
Altijd 30 dagen bedenktijd en eenvoudige retourmogelijkheden.
Wettelijke garantie op al jouw aankopen, omdat wij geloven in duurzaamheid en vakmanschap.
Bestel nu, betaal later - geef jouw huis de aandacht die het verdient, op jouw eigen tempo.
Greetje Lubbers via Webwinkelkeur
"Eén van de bestelde artikelen was defect bij aankomst. Via een mail werd dit vriendelijk en snel opgelost. Mijn eerste ervaring is uitstekend en daarmee 5 sterren waard."
Dorianne van Heeswijk via WebwinkelKeur
De persoonlijke en handgeschreven sticker op het pakketje wordt zeer gewaardeerd. En de thermoskan is ook mooi. Jammer dat ik er geen 2 heb besteld.
Wim Hekkenberg via WebwinkelKeur
"Artikel was gebroken bij aankomst. Winkel heeft het snel opgelost en een nieuw exemplaar gezonden."
Ruud Den Toom via WebwinkelKeur
"Mijn bestelling werd persoonlijk thuis afgeleverd"

Contact

Ons postadres is Visserijweg 3-0007, 4311RW, Bruinisse. Dit adres is uitsluitend bedoeld voor leveranciers. Het is belangrijk te vermelden dat dit geen fysiek bezoekadres is voor onze gewaardeerde klanten. Voor vragen, aankopen en andere klantgerelateerde zaken, staan we altijd tot je beschikking op onze online winkel. Bedankt voor je begrip!